Advertisement

Τσιτσιπάς - Στέφανος Τσιτσιπάς: Το απαράδεκτο μήνυμά του που προκάλεσε ... - «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά».

Τσιτσιπάς - Στέφανος Τσιτσιπάς: Το απαράδεκτο μήνυμά του που προκάλεσε ... - «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά».. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε.

Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά της Μασσαλίας ...
Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά της Μασσαλίας ... from www.iefimerida.gr
174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ.

Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο.

«βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. I play tennis because it's my. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä.

174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). I play tennis because it's my. #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε.

Τι είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την παρουσία της μητέρας ...
Τι είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την παρουσία της μητέρας ... from filathlos.gr
«τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point». «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον.

Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler.

Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point».

Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επισκέφθηκε τουριστικά σημεία της ...
Στέφανος Τσιτσιπάς: Επισκέφθηκε τουριστικά σημεία της ... from www.imommy.gr
Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς!

Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ.

174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point». Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην.

Posting Komentar

0 Komentar